Category: | Επιδόρπια |
Seasons: | December November April March February January |
Tags: |
150 γρ. ασπράδια (περίπου από 5 αυγά) |
140 γρ. ζάχαρη άχνη |
150 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα και αλεσμένα |
1 φλ. μασκαρπόνε |
2 φλ. χυμό μανταρινιών |
6 αυγά, τα ασπράδια τους |
2 φλ. κρέμα γάλακτος |
9 φύλλα ζελατίνας |
1 φλ. ζάχαρη |
6 κλημεντίνες ή μανταρίνια (τις φλούδες) |
1 φλ. ζάχαρη |
1 φλ. χυμό από κλημεντίνες ή μανταρίνια |
Συνταγή από Σιμόνη Καφίρη από εδώ
Φωτογραφία: Κων/νος Καφίρης - Food Styling: Αντωνία Κατή