Για τη βάση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
Χτυπάμε στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη.
Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και χτυπάμε μέχρι να πάρει το μπισκότο την υφή βρεγμένης άμμου.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε μία αποσπώμενη φόρμα 23 εκ. διαμέτρου.
Πιέζουμε με τον πάτο ενός ποτηριού μέχρι να έχουμε ίδιο πάχος μπισκότου στη φόρμα.
Ψήνουμε για 10 λεπτά.
Αφαιρούμε τη φόρμα από τον φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει καλά η βάση.
Για την κρέμα
Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ με το σύρμα το τυρί κρέμα με την κρέμα γάλακτος, την άχνη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού για 1-2 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταξύ τους και να πάρουν την υφή γιαουρτιού.
Απλώνουμε την κρέμα πάνω στην κρύα βάση. Καλύπτουμε με μεμβράνη ένα μπολ διαμέτρου 20 εκ. από την εξωτερική του πλευρά.
Πιέζουμε με το μπολ την κρέμα που στρώσαμε στη φόρμα με σκοπό να δημιουργήσουμε μια λακούβα στην κρέμα.
Μεταφέρουμε στο ψυγείο και αφήνουμε για 2 ώρες να σφίξει.
Στη συνέχεια αφαιρούμε το μπολ.
Όπως θα παρατηρήσουμε η κρέμα είναι πιο ψηλά στα πλαϊνά της φόρμας απ’ ότι στο κέντρο.
Για το ζελέ ακτινίδιο
Μουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε ένα μπολ με κρύο νερό.
Καθαρίζουμε τα ακτινίδια, τα κόβουμε στη μέση και με ένα μαχαιράκι αφαιρούμε το λευκό κομμάτι τους.
Πολτοποιούμε στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια το πράσινο κομμάτι από τα ακτινίδια ενώ το λευκό το πετάμε για να μην πικρίσει το ζελέ.
Βάζουμε σε μία κατσαρόλα τον χυμό από τα ακτινίδια και τη ζάχαρη.
Αφήνουμε να πάρει μία βράση μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Στραγγίζουμε καλά τα φύλλα ζελατίνης και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
Ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθούν εντελώς και μεταφέρουμε σε ένα μπολ να κρυώσει ελαφρά, 20-30 λεπτά.
Προσέχουμε να μην κρυώσει πολύ γιατί θα είναι δύσκολο να το απλώσουμε.
Αδειάζουμε το μείγμα στο κέντρο της φόρμας μέχρι να καλύψει εντελώς το ζελέ ακτινίδιο την κρέμα.
Βάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο και αφήνουμε για τουλάχιστον 4 ώρες μέχρι να σφίξει το μείγμα.
Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.