Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες (δεν τις ξεφλουδίζουμε), τις ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, φροντίζοντας να τις σκεπάζει και βράζουμε για 10 περίπου λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Σουρώνουμε τις πατάτες και τις αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο, ρίχνουμε τον κύβο κότας, το σκόρδο και το δεντρολίβανο.
Σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά για 2 λεπτά και με μία ξύλινη κουτάλα, βοηθάμε τον κύβο να διαλυθεί.
Αφαιρούμε το δεντρολίβανο και στη συνέχεια ρίχνουμε τις πατάτες.
Προσθέτουμε το μαϊντανό, το δυόσμο, τη μουστάρδα και ανακατεύουμε.
Σβήνουμε με το κρασί, κλείνουμε το τηγάνι με το καπάκι και μαγειρεύουμε για 20 περίπου λεπτά, ανακατεύοντας ανά διαστήματα και γυρνώντας τις πατάτες από όλες τις πλευρές, ώστε να πάρουν χρώμα και να ξεροψηθούν.
Τέλος ρίχνουμε τον άνηθο.
Αποσύρουμε τις πατάτες από τη φωτιά, αλατοπιπερώνουμε κατά προτίμηση και σερβίρουμε συνοδεία γιαουρτιού.