Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C. Βάζετε το κουνουπίδι σε ένα μπολ και το ραντίζετε με 1 κουταλιά ελαιόλαδο. Μοιράζετε τα μπουκετάκια σε ένα ταψάκι στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Αλατοπιπερώνετε και ψήνετε για 15 λεπτά.
Βγάζετε το ταψί από το φούρνο και γυρίζετε τα μπουκετάκια. Το ξαναβάζετε στο φούρνο και συνεχίζετε το ψήσιμο για 25 λεπτά ακόμα. Το βγάζετε από το φούρνο, το κόβετε σε λεπτές φέτες και το κρατάτε στην άκρη.
Χαμηλώνετε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 180°C. Λαδώνετε ελαφρά μια ταρτιέρα με διάμετρο 26-28 εκ. και στρώνετε το φύλλο ζύμης. Στρώνετε επάνω ένα αλουμινόχαρτο και γεμίζετε με φασόλια. Βάζετε την ταρτιέρα στο φούρνο και ψήνετε για 15 λεπτά.
Βγάζετε την ταρτιέρα από το φούρνο και αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο με τα φασόλια. Την ξαναβάζετε στο φούρνο και συνεχίζετε το ψήσιμο για 5 λεπτά ακόμα. Βγάζετε την μισοψημένη ζύμη από το φούρνο και πατάτε με ένα πιρούνι όπου έχει φουσκώσει.
Σε ένα μέτριο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε τις 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά. Προσθέτετε τα κρεμμύδια, αλατοπιπερώνετε και σοτάρετε ανακατεύοντας τακτικά για περίπου 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν ελαφρά. Αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά και αφήνετε να μισοκρυώσουν.
Με ένα πινέλο αλείφετε τη μουστάρδα στην μισοψημένη ζύμη. Σκορπίζετε τα κρεμμύδια και από πάνω απλώνετε τις φέτες κουνουπιδιού.
Σε ένα μπολ, χτυπάτε τα αβγά μαζί με την κρέμα γάλακτος και το τυρί κρέμα. Προσθέτετε την γραβιέρα, το μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε. Αδειάζετε το μίγμα επάνω από το κουνουπίδι και στρώνετε με ένα κουτάλι να πάει παντού.
Πασπαλίζετε με την παρμεζάνα και ψήνετε την τάρτα, στο μεσαίο ράφι του φούρνου, στους 180°C για 40 λεπτά. Αφήνετε την τάρτα να σταθεί για 15 λεπτά και σερβίρετε.