Τα μακαρόνια με μπρόκολο είναι από τους πιο νόστιμους συνδυασμούς για ένα πιάτο ζυμαρικών. Σε αυτή τη συνταγή το μπρόκολο γίνεται πέστο, με τη γραβιέρα, το μπούκοβο και το φιστίκι Αιγίνης να το κάνουν ακόμη πιο γευστικό.
Category: | Φαγητά |
Seasons: | January February March April May October November December |
Tags: |
1 πακέτο σιουφιχτά μακαρόνια ή άλλα στριφτά ζυμαρικά της επιλογής σας |
4 κ.σ. ελαιόλαδο |
1 γερή πρέζα χοντρό αλάτι |
1 μεγάλο μπρόκολο |
50 γρ. φιστίκια Αιγίνης |
2 σκελίδες σκόρδο |
1 λεμόνι , τον χυμό του |
0.5 κ.σ. μπούκοβο |
0.5 ματσάκι δυόσμο |
0.5 ματσάκι μαϊντανό |
100 γρ, γραβιέρα τριμμένη |
100 ml ελαιόλαδο |
1 κ.σ. ελαιόλαδο |
3 κλαράκια μαϊντανό |
100 γρ. γραβιέρα τριμμένη |
1 κ.γ. μπούκοβο |
2 κ.σ. φιστίκι Αιγίνης |
Συνταγή από εδώ