Συνταγες

Featured
Σαλάτα καρότο με superfoods
Super easy
Cheap

Σαλάτα καρότο με πράσινο μήλο και super foods, για όσους κάνουν διατροφή ή αλλιώς ένα πλήρες γεύμα για όσους είναι vegan.

Prep

Category: Σαλάτες
Seasons:  January February March April July August September November December
Tags:

Ingredients

For 2 Person(s)

Υλικά

200 γρ. καρότο πλυμένο και κομμένο ζουλιέν
1 πράσινο ξινόμηλο με τη φλούδα του
1 κ.σ. τριμμένη καρύδα
1 κ.σ. αμύγδαλα φιλέ
1 κ.σ. κολοκυθόσπορο
1 κ.σ. μαύρη σταφίδα
3 κ.σ. σπόρους ρόδι

φύλλα δυόσμου ολόκληρα

φύλλα μαϊντανού ολόκληρα

φύλλα μεσκλαν για το σερβίρισμα

Για το dressing

2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. λεμόνι
2 κ.σ. πορτοκάλι
1 κ.σ. μουστάρδα
1 πρέζα κύμινο
2 πρέζες αλάτι

Σαλάτα καρότο με superfoods Directions

  1. Σαλάτα καρότο, που αν της δώσεις χρόνο να μαριναριστεί δεν θα πιστεύεις πόσο νόστιμη είναι.
  2. Βάζουμε σε ένα μπολ το καρότο ζουλιέν. Πλένουμε και κόβουμε το μήλο με τη φλούδα σε λεπτές φέτες. Το προσθέτουμε μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  3. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το dressing και περιχύνουμε τη σαλάτα καρότου. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε τη σαλάτα σε πιατέλα πάνω σε φύλλα μεσκλάν.
  4. Αν έχετε χρόνο και την μαρινάρετε για 2-3 ώρες θα προσθέσετε το μήλο και τα φύλλα από τα βότανα την ώρα του σερβιρίσματος.

Recipe notes

Συνταγή εδώ

Nutrition facts

Be the first to post a review

Your email address is not used in any manner

Share This Recipe

Ωράριο λειτουργίας Κεντρικού Καταστήματος

  • Δευ - Σάβ: 01:00 - 13:00
  • Τρι - Πεμ - Παρ: 15:30 - 19:00
  • Κυριακή: 04:00 - 10:00 & 17:00 - 22:00

Στοιχεία Κεντρικού καταστήματος

  • Δημοτική Αγορά Αγ. Στεφάνου, Χαλκίδα
  • 22210 20007 (Τηλέφωνο)
  • 22210 80338 (Φαξ)
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ωράριο λειτουργίας Καταστήματος Χαλκίδας

  • Δευ - Τετ - Σάβ: 08:00 - 16:00
  • Τρι - Πεμ - Παρ: 08:00 - 21:00
  • Κυριακή: Κλειστά

Στοιχεία καταστήματος Χαλκίδας

  • Κριεζώτου 79 & Αρεθούσης, Χαλκίδα
  • 22210 83418 (Τηλέφωνο)
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • efood-logo