Συνταγες

Featured
Tik Tok Trend Pasta
Super easy
Cheap

Θέλετε κι εσείς να δοκιμάστε το νέο trand του tik tok με τοματίνια, φέτα και ζυμαρικά; Είναι τόσο απλό και τόσο μα τόσο γευστικό!

Prep

Cook

Category: Φαγητά
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Υλικά

800 γρ. τοματίνια
3 σκελίδες σκόρδο
1 ματσάκι φρέσκο βασιλικό
1 πακέτο ζυμαρικά της προτίμησης σας
150 ml ελαιόλαδο

Αλάτι και πιπέρι

Tik Tok Trend Pasta Directions

  1. Σε ένα πυρέξ ή ένα ταψί βάλτε τα τοματίνια. Προσθέστε αλατοπίπερο και το μισό ελαιόλαδο και ανακατέψτε να λαδωθούν όλα. 
  2. Κάντε λίγο χώρο στην μέση του πυρέξ και βάλτε τη φέτα. Προσθέστε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και φρεσκοτριμμένο ππέρι. 
  3. Ψήστε στους 200°C σε προθερμασμένο φούρνο για 40 λεπτά. 
  4. Όσο ψήνεται το φαγητό, ρίξτε τα ζυμαρικά της επιλογής σε νερό που βράζει και βράστε για όση ώρα λέει η συσκευασία. 
  5. Μόλις βγάλετε το πυρέξ από το φούρνο, προσθέστε τον βασιλικό και το σκόρδο λιωμένο και με μια ξύλινη κουτάλα ή μια σπάτουλα ανακατέψτε καλά, "σπάζοντας" τη φέτα και τα τοματίνια. Συνεχίστε μέχρι σχεδόν να ομογενοποιηθούν. 
  6. Προσθέστε τα ζυμαρικά και συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι να πάει παντού η σάλτσα! 
  7. Καλή σας όρεξη! 
  8. Παρακάτω θα δείτε και το video μας στο youtube που δείχνει την προετοιμασία βήμα-βήμα!

Watch Video

Recipe notes

Έμπνευση: tik tok

Nutrition facts

Be the first to post a review

Your email address is not used in any manner

Share This Recipe

Ωράριο λειτουργίας Κεντρικού Καταστήματος

  • Δευ - Σάβ: 01:00 - 13:00
  • Τρι - Πεμ - Παρ: 15:30 - 19:00
  • Κυριακή: 04:00 - 10:00 & 17:00 - 22:00

Στοιχεία Κεντρικού καταστήματος

  • Δημοτική Αγορά Αγ. Στεφάνου, Χαλκίδα
  • 22210 20007 (Τηλέφωνο)
  • 22210 80338 (Φαξ)
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ωράριο λειτουργίας Καταστήματος Χαλκίδας

  • Δευ - Τετ - Σάβ: 08:00 - 16:00
  • Τρι - Πεμ - Παρ: 08:00 - 21:00
  • Κυριακή: Κλειστά

Στοιχεία καταστήματος Χαλκίδας

  • Κριεζώτου 79 & Αρεθούσης, Χαλκίδα
  • 22210 83418 (Τηλέφωνο)
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • efood-logo