500 γρ. φύλλα κρούστας, κομμένα σε τετράγωνα 15x15εκ.
ελαιόλαδο ή φρέσκο βούτυρο, λιωμένο
αλάτι, πιπέρι
Σουφλεδάκια με κάστανο και τυριά Directions
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ºC. Χτυπάτε τα αβγά στο μίξερ και προσθέτετε το μανούρι τριμμένο, το ανθότυρο λιωμένο, την κρέμα γάλακτος, τα κάστανα και τα αρωματικά. Αλατοπιπερώνετε.
Αλείφετε κάθε κομμάτι φύλλου με λάδι ή βούτυρο. Τοποθετείτε από τρία κομμάτια φύλλο το ένα πάνω στο άλλο και ακτινωτά, μέσα σε βουτυρωμένες μικρές φόρμες για μάφινς.
Βάζετε στο κέντρο των μικρών σουφλέ μια φουσκωτή κουταλιά από το μίγμα και τα ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο για 12-15 λεπτά ή μέχρι να φουσκώσει το μίγμα και να ροδίσουν τα φύλλα. Σερβίρετε τα σουφλεδάκια αμέσως, με πράσινη σαλάτα σαν πρώτο πιάτο ή σαν γαρνιτούρα σε κρέας.