Category: | Φαγητά |
Tags: |
2 κ.σ. ελαιόλαδο |
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα |
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες |
1 καρότο ψιλοκομμένο |
1 κολοκυθάκι ψιλοκομμένο |
1 σέλινο ψιλοκομμένο |
1.5 φλ. κουνουπίδι ή μπρόκολο |
3 φλ. μανιτάρια shiitake κομμένα σε φετούλες (αν θέλετε) |
1 κ.γ. θυμάρι |
0.5 κ.γ. αλάτι |
0.25 κ.γ. πιπέρι |
4 φλ. ζωμό λαχανικών |
1.5 φλ. ντομάτα κονσέρβα ή φρέσκια ντομάτα ψιλοκομμένη |
0.5 κ.γ. ξίδι μπαλσάμικο |
2 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα |
Tips:
Δοκιμάστε πριν την βγάλετε από το μάτι για να δείτε αν είστε ικανοποιημένοι από τα μπαχαρικά που έχετε βάλει. Μπορεί να θέλετε να προσθέσετε κάτι παραπάνω.
Αν σας αρέσουν τα καυτερά μπορείτε να προσθέσετε λίγο κόκκινο πιπέρι ή 1-2 πιπερίτσες τσίλι.
Αν έχετε χθεσινό κοτόπουλο μπορείτε να το προσθέσετε στην σούπα σας.
Κόψτε τα λαχανικά σας στο ίδιο περίπου μέγεθος για να μαγειρευτούν καλύτερα και να έχουν και όμορφη εμφάνιση.
Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και ρύζι ή κάποιο ζυμαρικό στην σούπα σας. Απλά θα πρέπει να προσθέσετε και περισσότερα υγρά σε μια τέτοια περίπτωση.
Σερβίρετε με λίγη παρμεζάνα για μια πιο τυρένια γεύση. Με 1-2 κ.σ. στο πιάτο σας η σούπα σας θα απογειωθεί. Η παρμεζάνα δεν έχει υπολογιστεί στις θερμίδες.
Συνταγή της Emily Vagia από εδώ
Per Serving
Kcal: | 97 kcal |