| Category: | Επιδόρπια |
| Seasons: | December November October September |
| Tags: |
| 250 γρ. φύλλο κρούστας |
| 100 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη, λιωμένο |
| 300 ml γάλα ζαχαρούχο |
| 350 ml νερό |
| 70 ml γρεναδίνη |
| 40 γρ. σιμιγδάλι ψιλό |
| 50 γρ. ζάχαρη |
| 1 μεγάλο αυγό |
| 50 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη |
| 0.5 κ.γ. βανιλίνη |
| 1 κατακόκκινο ρόδι, τους σπόρους |
Συνταγή της Ντίνας Νικολάου από εδώ
Φωτογραφία-Food Styling: Αντωνία Κατή