Featured
Μανιτάρια Portobello με πέστο
Easy
Fairly cheap

Μια επιλογή, από μια σειρά προτάσεων για συνοδεία του μπάρμπεκιου σας! 

 
Prep

Cook

Category: Φαγητά Σαλάτες
Tags:

Ingredients

For 2 Person(s)

Υλικά

2 κόκκινες ψητές πιπεριές
8 μεσαία μανιτάρια portobello
100 γρ. παρμεζάνα (κομμάτι)
8 λεπτές φέτες προσούτο
8 ντοματίνια κομμένα στην μέση
0.5 φλιτζάνι σάλτσα πέστο

Μανιτάρια Portobello με πέστο Directions

  1. Προθερμάνετε το γκριλ σε μεγάλη ένταση. Βάλτε τις κόκκινες πιπεριές στο γκριλ και καψαλίστε τις από όλες τις πλευρές γυρνώντας τες κατά περίπτωση. Βγάλτε τις από την φωτιά και κρυώστε τις σε μια ξύλινη επιφάνεια κοπής. Όταν κρυώσουν αρκετά ξεφλουδίστε τις, βγάλτε το κοτσάνι και κόψτε τις σε φέτες.
  2. Τρίψτε την παρμεζάνα με έναν τρίφτη σε μακριές φέτες.
  3. Ετοιμάστε τα μανιτάρια, βγάζοντας τα κοτσάνια τους. Κρατήστε τα κοτσάνια στην άκρη για να φτιάξετε αργότερα μία σούπα μανιταριών ή κάποια σάλτσα.
  4. Αλείψτε τα μανιτάρια με ελαιόλαδο. Βάλτε 1 κουταλάκι σάλτσα πέστο στα μανιτάρια. Προσθέστε μια φέτα προσούτο, μια φέτα παρμεζάνα, 2 ντοματίνια και 2 φέτες κόκκινη πιπεριά.
  5. Βάλτε τα μανιτάρια στο γκριλ και ψήστε τα σε μέτρια ένταση, για 5-7 λεπτά μέχρι να γίνουν τρυφερά και τραγανά.

Recipe notes

Συνταγή από εδώ

Nutrition facts

Be the first to post a review

Your email address is not used in any manner

Share This Recipe

Ωράριο λειτουργίας Κεντρικού Καταστήματος

  • Δευ - Σάβ: 01:00 - 13:00
  • Τρι - Πεμ - Παρ: 15:30 - 19:00
  • Κυριακή: 04:00 - 10:00 & 17:00 - 22:00

Ωράριο λειτουργίας Καταστήματος Χαλκίδας

  • Δευ - Τετ - Σάβ: 08:00 - 16:00
  • Τρι - Πεμ - Παρ: 08:00 - 21:00
  • Κυριακή: Κλειστά