Προθερμάνετε το γκριλ σε μεγάλη ένταση. Βάλτε τις κόκκινες πιπεριές στο γκριλ και καψαλίστε τις από όλες τις πλευρές γυρνώντας τες κατά περίπτωση. Βγάλτε τις από την φωτιά και κρυώστε τις σε μια ξύλινη επιφάνεια κοπής. Όταν κρυώσουν αρκετά ξεφλουδίστε τις, βγάλτε το κοτσάνι και κόψτε τις σε φέτες.
Τρίψτε την παρμεζάνα με έναν τρίφτη σε μακριές φέτες.
Ετοιμάστε τα μανιτάρια, βγάζοντας τα κοτσάνια τους. Κρατήστε τα κοτσάνια στην άκρη για να φτιάξετε αργότερα μία σούπα μανιταριών ή κάποια σάλτσα.
Αλείψτε τα μανιτάρια με ελαιόλαδο. Βάλτε 1 κουταλάκι σάλτσα πέστο στα μανιτάρια. Προσθέστε μια φέτα προσούτο, μια φέτα παρμεζάνα, 2 ντοματίνια και 2 φέτες κόκκινη πιπεριά.
Βάλτε τα μανιτάρια στο γκριλ και ψήστε τα σε μέτρια ένταση, για 5-7 λεπτά μέχρι να γίνουν τρυφερά και τραγανά.