Αφαιρούμε τους στήμονες από τους κολοκυθονανθούς, τους πλένουμε και τους στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Σε μπολ βάζουμε το γαλοτύρι, το ανθότυρο, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το ψιλοκομμένο άνηθο. Ανακατεύουμε με πιρούνι μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά σε πηχτή γέμιση.
Γεμίζουμε τους κολοκυθοανθούς με το μείγμα της γέμισης, χρησιμοποιώντας ένα κουταλάκι. Στρίβουμε τις άκρες για να “κλείσουν”.
Σε άλλο μπολ βάζουμε τη μπύρα, το ελαιόλαδο, αλάτι κατά προτίμηση και το αλεύρι. Ανακατεύουμε με σύρμα χειρός μέχρι να σχηματιστεί λείος χυλός.
Ζεσταίνουμε μπόλικο σπορέλαιο σε τηγάνι. Βουτάμε έναν-έναν τους κολοκυθοανθούς στο μπολ με το χυλό κι έπειτα τους τηγανίζουμε στο λάδι για 2-3 λεπτά από όλες τις πλευρές, μέχρι να χρυσίσουν καλά.
Τους ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας κι έπειτα τους σερβίρουμε ζεστούς.