Τα νόστιμα αυτά ψωμάκια είναι ωραίος μεζές για ούζο και τσίπουρο, ενώ μπορούν να αντικαταστήσουν και το ψωμί συνοδεύοντας λαδερά φαγητά.
Category: | Φαγητά |
Tags: |
5 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις |
1 φλ. χυμό πορτοκαλιού |
1 πορτοκάλι, το ξύσμα του |
1 φλ. ελαιόλαδο (ή ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο + ½ φλιτζάνι καλαμποκέλαιο) |
1 κ.γ. αλάτι |
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ |
1 κ.σ. ζάχαρη |
2 φλ. ελιές Χαλκιδικής, χωρίς κουκούτσια |
2 κρεμμύδια μεγάλα, ψιλοκομμένα |
0.33 φλ. δυόσμο ψιλοκομμένο (ή 2 κουτ. σούπας αποξηραμένο) |
1 φλ. αμύγδαλα χονδροκομμένα |
Συνταγή της Σιμόνης Καφίρη από εδώ
Φωτογραφία: Σωτήρης Παπανικολάου - Food Styling: Αντωνία Κατή